יום שבת, 12 ביולי 2014

מתכון פשוט ונעים

למה להסתבך עם אוכל קשה להכנה?
לפעמים המאכלים הכי טעימים הם הפשוטים ביותר.

אז הנה מתכון פשוט לקיץ:

שמנת חמוצה 27 אחוז שומן - גביע אחד.
שתיים-שלוש כפות סילאן תמרים.
כמה טיפות סטיביה.

מערבבים הכל יחד בכוס יפה.
אפשר לא לערבב הכל, שיהיה יפה...

ואוכלים לאט - לאט...

אז מי אמר שאוכל טעים הוא לא אוכל מנחם?
ומי אמר שאוכל מנחם הוא לא אוכל בריא?

וכדי לקרוא עוד על אוכל בריא צריך להיכנס לבלוג של אמילי. אמילי היא פסיכיאטרית אמריקאית חכמה וחמודה, שכותבת המון על בריאות הנפש והקשר שלה לאוכל שלנו.

להתראות,

ממני,

רחל

אין תגובות: